FinansWatch

Nordea Invest klar med ny forbedret indeksfond

I næste uge begynder Nordea Invest salget af en række investeringsbeviser i en ny forbedret indeksfond, hvor der kan tages flere aktive valg end i en normal passiv indeksfond, skriver Finans.

Et nyt kapitel åbner sig i næste uge for Nordea Invest. For her vil man nemlig begynde at sælge investeringsbeviser i den nye afdeling Nordea Invest North America Enhanced, som følger MSCI North America. Det skriver Finans.

Den såkaldte enhanced fond er en forbedret udgave af den normale indeksfond, hvor der kan tages flere aktive valg end i en passiv fond, og omkostningsprocenten er med en ÅOP på 0,67 halvt så stor som i de aktive fonde.

"Vi tror på, at vi kan give investorerne noget ekstra via aktiv investering, men det amerikanske marked er notorisk svært, og så kan løsningen være et produkt, der ligger tættere på de billigere passive fonde. Og vi venter at kunne levere et afkast lidt bedre end vores benchmark," siger direktør i Nordea Invest, Eric Pedersen, til Finans.

Han fortæller, at man vil screene fonden for klyngebomber, atomvåben, kul og landminer, og at der samtidig er mulighed for at gå uden om "dårlige" eller meget dyre aktier.

Nordea Invest tager halvdelen af årets aktionærpriser

Nordea investerede københavnernes penge i atomvåben

Investforeninger i fuld gang med at tilpasse fonde til Mifid II

Forsiden lige nu

PFA sælger stort domicil i Esbjerg

Pensionsselskabet PFA sælger domicil på 5800 kvm til velhaveren Erik Bank Lauridsen i millionhandel. Ejendommen skal laves om til moderne boliger.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere