FinansWatch

Kapitalfondsboss skifter til ejendomsbranchen

Jannick Nytoft skifter jobbet som chef for Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening ud med brancheorganisationen for ejendomsinvestorer og -administratorer.

Foto: PR

Ejendomsforeningen Danmark har pr. 1. december ansat 45-årige Jannick Nytoft som ny adm. direktør, oplyser foreningen.

Jannick Nytoft, der er uddannet cand.scient.pol. og journalist, kommer fra en stilling som adm. direktør i Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening – i daglig tale DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels.

"Jeg ser frem til samarbejdet med Jannick, som har stor ledelseserfaring fra sine tidligere jobs. Ejendomsforeningen Danmark er en veldrevet organisation i en positiv udvikling, hvor målet er at blive endnu mere åben, dynamisk og professionel. Jeg er personligt meget glad for, at Jannick har fundet stillingen som adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark interessant," siger John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark, i meddelelsen.

Den nye topfigur har tidligere arbejdet som politisk chef i Pensam, som kommunikationschef i Plastindustrien i Danmark og som partner i en konsulentvirksomhed. Desuden har Jannick Nytoft været viceborgmester i Albertslund, fremgår det.

"Ejendomsbranchen arbejder med central dansk infrastruktur, som vi alle på den ene eller anden måde bruger i vores hverdag. Ejendomsforeningen Danmark har mange udfordringer af relevans ikke bare for ejendomsbranchen, men for hele samfundet. Med alle de centrale aktører repræsenteret, er Ejendomsforeningen Danmark et vigtigt middel til at sikre gode rammevilkår og samarbejde i branchen," siger Jannick Nytoft i meddelelsen.

Jannick Nytoft afløser Torben Christensen, der fratrådte pludseligt i maj.

Denne artikel er leveret af vores søstersite EjendomsWatch.

Danske kapitalfonde på jagt efter it-selskaber

Brancheforening: Private skal selv kunne investere pensionsformuen

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere