FinansWatch

Verdensbanken og Goldman Sachs skyder millioner i dansk iværksætter-duo

Koncernen bag Samlino, der sammenligner produkter indenfor bank og forsikring, har fået 316 friske millioner til at sætte fart på sine hidsige ekspansionsambitioner i Asien.

Mads Faurholt-Jørgensen, medstifter af Nova Founders Capital.

Tunge investorer fra finansverdenen som Goldman Sachs, Alibaba og Verdensbankens investeringsgren International Finance Corporation har skudt penge i CompareAsiaGroup, som to danske iværksættere står bag. Det skriver Finans.dk.

Samlet har CompareAsiaGroup rejst 316 mio. kr. i den nye investeringsrunde, som blev afsluttet tirsdag.

"Det har været et ret vildt ride. Vi har været i Asien siden 2014, og nu har vi 28 mio. brugere på tværs af syv lande. Vi startede i Hong Kong, og nu bruger 20 pct. af alle, der er online i Hong Kong, vores produkt mindst en gang om måneden," siger Mads Faurholt-Jørgensen, som er bestyrelsesformand i CompareAsiaGroup, til Finans.dk.

Sammen med Stefan Bruun stiftede han selskabet Nova Founders Capital, som er den største investor i gruppen. Webportalen CompareAsiaGroup står bag en række prissammenligningsportaler på bank- og forsikringsmarkedet. I Danmark er deres produkt kendt som Samlino, mens det i Hong Kong går under navnet MoneyHero. De friske millioner skal bruges til at sætte endnu mere fart på væksten i Asien.

Samlino henter 150 mio. kr. hos kendte investorer

Online forsikringsselskab vil revolutionere branchen

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere