FinansWatch

Black Swan får kritik af storinvestor – som så fortryder

"Det er da helt utilgiveligt og dybt utilfredsstillende," lød storinvestoren Torben Bjørn Christensens reaktion på investeringsselskabet Black Swans regnskab. Siden har han dog trukket kritikken tilbage.

Foto: /ritzau/Finn Heidelberg

Investeringsselskabet Black Swan er af storinvestoren Torben Bjørn Christensen blevet beskyldt for et uigennemsigtig og rodet regnskab, men han har siden hen trukket sin kritik tilbage.

Det skriver Børsen.

Black Swan, der er stiftet af formueforvalteren Christian Lindekilde, modtog kritik for sit årsregnskab, da revisoren ikke fik adgang til vigtige dokumenter, og dermed ikke kunne skrive en konklusion på regnskabet. Det vakte stor utilfredshed hos storinvestoren Torben Bjørn Christensen.

"Det er da helt utilgiveligt og dybt utilfredsstillende. De sidder i England og gemmer sig med det - dem, der kører det. De er lidt svære at få noget ud af komme i kontakt med," siger Torben Bjørn Christensen til Børsen.

Torben Bjørn Christensen, der investerer sammen Spangsberg-familien gennem selskabet Po-Ma Invest, har dog efter en nærmere undersøgelse ændret holdning, da han "har fået fornuftige og tilfredsstillende forklaringer".

Christian Lindekilde skriver til Børsen, at selskabet inden for kort tid vil indlevere et nyt, revideret regnskab.

 

/ritzau/FINANS

Blackstone udvider nordisk offensiv til Danmark

Tidligere Nordea Liv-direktør skal lede transformationsprojekt

Forsiden lige nu

PFA sælger stort domicil i Esbjerg

Pensionsselskabet PFA sælger domicil på 5800 kvm til velhaveren Erik Bank Lauridsen i millionhandel. Ejendommen skal laves om til moderne boliger.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere