FinansWatch

Finsk kapitalforvalter skal have ny topchef

Den finske formueforvalter Capman, der har investeret godt 1 mia. kr. i danske ejendomme, skal have ny adm. direktør.

Den finske formueforvalter Capman har blandt andet købt denne ejendom beliggende på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup nord for København.

Der skal inden længe stå et nyt ansigt i spidsen for den finske formueforvalter Capman, der har foretaget investeringer i Danmark for godt 1 mia. kr.

Efter knap fire år som adm. direktør har Heikki Westerlund nemlig sagt sit job op hos Capman for at prøve noget nyt, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Siden Heikki Westerlund tiltrådte som adm. direktør i august 2013 er selskabets markedsværdi godt tredoblet, skriver selskabet, og bestyrelsesformand Andreas Tallberg takker Heikki Westerlund for sin indsats og oplyser, at arbejdet med at finde en ny adm. direktør nu går i gang.

Heikki Westerlund fortsætter i jobbet, indtil en afløser er fundet. Capman har igennem sin egen nordiske ejendomsfond investeret omkring 1 mia. kr. i det danske ejendomsmarked, mens der i en kommende nordisk fond forventes at blive allokeret omkring 780 mio. kr. yderligere til danske investeringer.

I slutningen af 2016 betalte Capman et trecifret millionbeløb for en ejendom i Hellerup med 33 herskabslejligheder og 11 erhvervslejemål, mens det i sidste uge blev offentliggjort, at Capman har indgået en aftale med projektudvikleren Casa om at skyde penge i et projekt med 86 ejerlejligheder i Nordhavn i København. Udover Capmans egen, nordiske ejendomsfond investerer den finske formueforvalter i Danmark på vegne af den tyske pensionskæmpe Bayerische Versorgungskammer (BVK).

Denne artikel er leveret af vores søstersite EjendomsWatch.

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere