FinansWatch

Nordea åbner kapitalforvaltningskontor i Portugal

For at servicere kunder i Sydeuropa og Latinamerika har Nordea Asset Management oprettet kontor i Portugal.

Foto: PR/Nordea

Nordea Asset Management har åbnet nyt kontor i Portugal for at servicere sine kunder i Sydeuropa og Latinamerika, skriver FinansWatch søstermedie AMWatch med henvisning til Forbes Portugal.

”Over de sidste tre år har Nordea Asset Management nydt godt af en meget stærk international ekspansion. For at støtte vores fortsatte udvikling var det væsentligt at internationalisere hele vores kapitalforvaltnings-værdikæde yderligere. Efter at have evalueret flere forskellige muligheder, valgte vi Portugal - og særligt Lissabon - som platformen til at støtte vores voksende globale tilstedeværelse,” fortæller Christophe Girondel, global direktør for distribution i Nordea Asset Management til Forbes Portugal.

Ifølge mediet Portuguese media Exame har Nordea Asset Management allerede 40 medarbejdere i Portugal og forventer at ansætte yderligere 60, skriver AM Watch.

Nordea åbner for boliglån med rente på 5 pct.

Nordea erstatter Lundbeck i eliteindeks

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs