FinansWatch

Kapitalforvalter frygter forvirring efter nye kend din kunde-krav

Bankinvest savner svar på, hvilke produkter pengeinstitutterne kommer til at efterspørge som følge af nye Mifid II-krav. Med tiden vil behovet blive mere ensartet, men foreløbig regner investeringsforeningen med at skulle sælge produkter ind i nogle meget forskellige løsninger i bankerne.

Thorsten Meyer Larsen er ESG-chef i Bankinvest, hvor man savner klarhed over, hvilke investeringsprofiler pengeinstitutterne ender med, når nye kend din kunde-regler træder i kraft. | Foto: PR/Danmarks Nationalbank

Mindre end to måneder før bankerne skal implementere de nye Mifid II-krav, står Bankinvest uden et præcist billede af, hvilke produkter investeringsforeningen skal udbyde for at kunne matche den nye efterspørgsel.

”Lige nu står vi i en situation, hvor der ikke rigtigt er nogen, der med sikkerhed kan sige, hvordan kunderne placeres, og hvor mange der kommer til at ligge i hver kategori. Det er vigtigt og noget vi følger tæt, da det kan få betydning for, hvordan vi tilpasser vores produkter,” siger Thorsten Meyer Larsen, der er ESG-chef i Bankinvest.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs