FinansWatch

Børsens tidligere kommercielle direktør bliver adm. direktør i investeringsgruppe

Ca. otte måneder efter sin afgang fra Børsen får avisens daværende kommercielle direktør det øverste administrative ansvar for Selected Group og investeringsplatformen The Many, som for nylig sagde farvel til sin adm. direktør.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Frederik Gundorph Olesen er 10. januar tiltrådt som adm. direktør for investeringsgruppen Selected Group og investeringsplatformen The Many, som for nyligt er blevet opkøbt af Selected. Det fremgår af en opslag på Linkedin.

The Many, der udbyder projekter inden for fast ejendom og vind- og solenergi til private investorer, blev for nylig solgt til Selected Group og sagde i den forbindelse farvel til stifter og adm. direktør David Svante Hansen.

Frederik Gundorph Olesen stoppede sidste år på Børsen i forbindelse med en sag, hvor en intern advokatundersøgelse efter tip fra en whistleblower fastslog, at der blev manipuleret med salgstallene i Børsens annonceafdeling for at opnå højere kompensation fra staten for tabt annoncesalg.

Børsen meldte dengang ud, at der ikke var anledning til at konkludere, at den daværende kommercielle direktør "havde foranlediget eller været bevidst om de begåede fejl" - men som ansvarlig for afdelingen var det hans ansvar at sikre, at fejlene ikke kunne finde sted.

Frederik Gundorph Olesen var ansat på Børsen i seks år. Fra 2018-2021 bestred han rollen som kommerciel direktør.

Tabsgivende formidler af ejendomsinvesteringer solgt

Fintech-virksomheder tilbyder de alternative investeringer bankerne undviger 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs