FinansWatch

Investeringsfond køber portefølje af Jysk-familie med hjælp fra finansprofiler

Boligejendomme for over en halv milliard har tidligere i år skiftet hænder fra Vision Properties til et selskab med investeringsfonden Selected Alternatives som hovedaktionær. Også en schweizisk kapitalforvalter og Danske Banks chefjurist har været inde over handlen.

Ejendommen her på Amagerbrogade er en af de i alt seks handlede ejendomme. | Foto: GOOGLE STREET VIEW

Investeringsfonden Selected Alternatives har sammen med en række mindre investorer købt en ejendomsportefølje af Vision Properties, der er ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest.

Det drejer sig om seks boligejendomme på i alt 14000 kvm beliggende i København, Hellerup og Gentofte. Porteføljen har kostet omkring 80 mio. euro, svarende til ca. 600 mio. kr., oplyser Tonny Elsberg, direktør i den Skanderborg-baserede investeringsrådgiver Proveo, der står bag Selected Alternatives.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs