FinansWatch

Egeriis: Det går den rigtige vej for Asset Management

For første gang i flere år, oplever Danske Bank, at der netto ryger penge ind detailfondene i Danmark. Bankens adm. direktør, Carsten Egeriis, forventer, at det vil hjælpe, at bankens rådgivere nu får mere tid til at tale investeringer med kunderne efter at bankens skandaler har fyldt meget i kontakten med kunderne.

Carsten Egeriis er adm. direktør i Danske Bank. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Danske Bank har længe kæmpet med at få kapitalen i til at vokse i sin Asset Management-forretning. Især detailkunderne har haft svært ved at lægge bankens skandaler til side, og det har påvirket væksten i den forvaltede kapital, der er vokset mindre end hos de nordiske kapitalforvaltere.

I 2020 voksede Danske Banks forvaltede kapital med 3,4 pct. I samme periode oplevede de 12 største nordiske kapitalforvaltere i gennemsnit en vækst på 7,2 pct., viser beregninger foretaget af FinansWatch's engelsksprogede søstermedie AMWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Danskernes tilfredshed med bankerne daler

Kundernes tilfredshed med bankerne falder igen, viser ny tilfredshedsmåling fra analysehuset Epsi Rating Danmark. Banker lever ikke op til kunders ønske til samarbejdsniveau og støtte, siger landechef i Epsi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs