FinansWatch

Norsk venturefond vil indtage Danmark med ny trecifret millionfond

Norske Snö Ventures vil med en ny trecifret millionfond og prominente investorer i ryggen udvide sin forretning med fysisk tilstedeværelse i bl.a. Danmark. Venturefonden er allerede i dialog med flere danske virksomheder.

Holdet bag Snö Ventures, fra venstre: Kremena Tosheva (investment associate), Magne Uppman (medstifter og ledende partner), Max Samuel (partner) og Teodor Bjerrang (medstifter) | Foto: Snö Ventures / PR

Oslo-baserede Snö Ventures gør klar til at udvide sin organisation med fysisk tilstedeværelse i flere nordiske lande, herunder Danmark.

Det oplyser venturefonden i forlængelse af lanceringen af sin nye fond på 100 mio. dollar, svarende til mere end 610 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs