FinansWatch

Børschef: Større investorer og selskaber nærmer sig First North

De store professionelle investorer vil over tid være nødt til at tage imod risikoen på en helt anden måde, end de har gjort før, siger noteringschef på vækstbørsen Nasdaq First North, Carsten Borring. Især grønne teknologiselskaber vil presse dem til det.

Carsten Borring, noteringschef hos Nasdaq | Foto: Casper Dalhoff / Ritzau Scanpix

11 selskaber er hidtil i år blevet noteret på den danske vækstbørs Nasdaq First North i København og noteringschef på Nasdaq, Carsten Borring, forventer samme niveau i anden halvdel af året, ligesom man vil se større kapitalrejsninger i op mod den trecifrede millionklasse med professionelle investorer bag på First North Premier, hvor kravene og regelsættet for selskaberne ligner dem på hovedbørsen.

Alene de ambitiøse klimamål vil kræve voldsomme mængder af kapital til selskaber med grønne teknologier, og hvor mange ikke kan fremvise nogen nævneværdig omsætning og positiv indtjening flere år frem, mener han.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs