FinansWatch

Uafhængig formueforvalter sender "bæredygtig" investeringsforening på gaden

Formueforvalteren Curo Capital har netop lanceret en ny aktiv investeringsforening, der skal sikre give investorer muligheder for at købe ind i undersøgte fonde.

Foto: Future impact/PR

Den uafhængige kapitalforvalter Curo Capitals har lanceret investeringsforeningen "Wealth Invest Forskel - Bæredygtige Aktier," der med en aktiv strategi skal sikre, at investorer kun sætter penge i selskaber med fokus på bl.a. miljø og klima, skriver Børsen.

“Vil du have mest bæredygtighed for pengene, er det via aktiv forvaltning. For det første, fordi man skal passe på med at stole blindt på esg-screeningen (miljø, sociale- og ledelsesmæssige forhold, red. ), som de passive investeringsforeninger gør, fordi de er passive. For det andet udøver aktive forvaltere aktivt ejerskab, der er med til at skubbe selskaberne i en bæredygtig retning,” siger Malene Bason, partner i Curo Capital, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs