FinansWatch

Ny direktør i Investering & Tryghed vil have flere kvinder i investeringsjobs

Lone Kjærgaard er ny adm. direktør i investeringsselskabet Investering & Tryghed. Det gør hende til den eneste kvindelige adm. direktør i et dansk investeringsselskab og blandt de få i toppen af branchen.

Foto: Arbejdernes Landsbank/PR

For nylig blev Lone Kjærgaard adm. direktør i investeringsselskabet Investering & Tryghed og blev således blandt de få kvinder både toppen og hele den professionelle danske investeringsverden, skriver Finans.

Hun håber, at hendes ansættelse kan skabe lidt dønninger, så der bliver flere kvinder i branchen.

"Min erfaring er, at det altid er meget faktuelt, når der kun er mænd i lokalet. Det er to the point. Men når der er kvinder til stede, kommer der flere vinkler. På sin vis er det jo nemt, når vi alle ser tingene på den samme måde, så kan vi hurtigt blive enige. Men vi misser også noget, og det betyder en del, synes jeg, når man sidder og skal investere en masse penge," siger Lone Kjærgaard til Finans.

Inden hun kom til Investering & Tryghed var hun i 11 år ansat i Arbejdernes Landsbank, senest som Finansdirektør og vicedirektør med ansvar for likviditet og finans.

Panik for fjumreår sendte Lone Kjærgaard på ret kurs – snart er hun adm. direktør 

Erfarne finanskvinder vil have sektoren til at gribe sexisme-debat: "Er der nogle brodne kar, skal der slås benhårdt ned" 

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs