FinansWatch

Hårdtarbejdende Goldman Sachs-profiler får frugtkurve mens konkurrenterne giver kontant bonus

Flere unge ansatte i investeringsbanken har klaget over arbejdstider på over 100 timer om ugen, og generelt har det været et hårdt år i branchen. Andre kapitalforvaltere honorerer medarbejdere med kontante bonusser, mens Goldman Sachs' chefer sender vitaminer i form af frugtkurve til de hårdtarbejdende.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

I sympati med pressede juniorprofiler i Goldman Sachs med arbejdsuger på over 100 timer, har cheferne valgt at sende snackkurve med frugt ud til medarbejderne.

Det skriver The Guardian, som også beretter, at nogle har været ganske tilfredse med gaven.

I sammenligning med andre i branchen blegner gestussen dog lidt. Investeringsbanken Jefferies har sendt træningscykler til ca. 17.000 kr. til de 1124 lavest rangerende medarbejdere, mens Credit Suisse har givet en bonus på 20.000 dollar, ca. 125.000 kr., til ansatte i investeringsafdelingen for en hidtil uset arbejdsmængde.

Debatten kommer efter en række juniorprofiler i Goldman Sachs efterspurgte blot at arbejde 80 timer om ugen. Det har bl.a. ført til, at topchefen David Solomon slog fast, at reglen om at holde lørdag fri skal håndhæves.

Goldman Sachs har ikke ønsket at kommentere frugtkurvene overfor The Guardian.

Pressede Goldman Sachs-profiler får lørdagen fri efter opråb 

Juniorprofiler i Goldman Sachs beder om "kun" at arbejde 80 timer om ugen 

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs