FinansWatch

Bankinvest igen i spidsen af Prospera-analyse

For fjerde år i træk trækker Bankinvest det længste strå i Prosperas årlige undersøgelse af kundetilfredsheden. Det er især bæredygtighed, som trækker selskabet op.

Thomas Bonnor, der er partnerdirektør i Bankinvest, glæder sig over årets Prospera-analyse. Foto: PR / BankInvest

Bankinvest er den mest populære investeringsforening blandt kunderne, viser en ny undersøgelse fra Prospera. For fjerde år i træk klarer selskabet sig bedst i kundetilfredshedsundersøgelsen "Fund Distributors & Selectors 2020".

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi er meget tilfredse med, at kunderne giver os højeste score og størst fremgang i kategorien bæredygtige investeringer, hvor vi ønsker at have en meget stærk profil i markedet," siger partnerdirektør Thomas Bonnor.

Ifølge meddelelsen ligger Bankinvest nummer ét i syv af de 11 kategorier. Det gælder blandt andet kategorierne 'produktinformation' og 'marketingindsats', og de bliver særligt fremhævet af selskabet.

"Vi har løbende fokus på, hvordan vi øger kendskabet til og forståelsen af vores produkter. Den bæredygtige dagsorden føjer jo en ekstra forklaringsopgave til produkter, der i forvejen kan være komplicerede, så her er information og klar kommunikation blevet endnu mere vigtigt," siger Thomas Bonnor.

Undersøgelsen omfatter distributører og finansielle virksomheder, der bliver spurgt om deres holdning til en række kapitalforvaltere. Ifølge pressemeddelelsen ligger C Worldwide i år nummer to, mens Sydinvest ligger nummer tre.

Sejlene stod rigtigt for Bankinvest i 2019 – ikke sikkert det kan gentages i 2020

Danske Banks børsmæglere er i top hos professionelle investorer

Bankinvest topper Prospera-måling for tredje år i træk

Banker kårer igen Bankinvest til nummer et

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere