FinansWatch

Modelstyret nicheforvalter kører med kompromisløs strategi og afviser at forvalte hele kundens formue

Efter kurssmæk i februar krævede investeringsmodellen, som kapitalforvalteren Othania sværger til, at hele kapitalen 1. marts blev lagt om fra aktier til statsobligationer – og det har foreløbig lønnet sig. "Det, vi leverer, er et supplement til risikostyring af porteføljer," siger investeringsdirektøren.

Brødrene Christian Mørup-Larsen (tv.) og Vincent Dilling-Larsen forvalter Othanias to investeringsfonde. | Foto: Othania/PR

Modellen, som kapitalforvalteren Othania investerer efter, er på overfladen ret simpel – enten er hele kapitalen investeret i aktier, eller også er hele kapitalen placeret i statsobligationer. Og der lægges kun om ved et månedsskifte, når modellens indikatorer tilsiger det – ikke hyppigere.

Foreløbig er det gået godt. Afkastet har efter stifternes mening været fornuftigt, siden Vincent Dilling-Larsen og hans bror, Christian Mørup-Larsen, i 2016 etablerede nicheforvalteren Othania baseret på den investeringsmodel altså en kvant-strategi, som de trods nøje overvågning ikke har justeret på siden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs