FinansWatch

Lejere får fri proces og varsler sag mod boligfond på Frederiksberg

Civilstyrelsen siger god for, at staten betaler beboernes udgifter til at sagsøge Frederiksberg Boligfond i en omdiskuteret handel med amerikanske Blackstone. En handel, som senere er faldet til jorden. Fondens formand fastholder, at man har en god sag.

Den største af de tre oprindelige ejendomme i det forfejlede salg til Blackstone er Den Sønderjyske By med omkring 300 boliger. | Foto: PR/Frederiksberg Boligfond

De første lejere i den forfejlede milliardhandel mellem Frederiksberg Boligfond og amerikanske Blackstone får tilkendt fri proces af Civilstyrelsen til et søgsmål mod fonden.

"En lang række lejere i Svalegården har nu fået fri proces, og det står derfor nu klart, at fonden vil blive stævnet af lejerne i Svalegården," skriver en beboer i Facebook-gruppen Frederiksberg Boligfond Lejere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs