FinansWatch

Kapitalforvalter præsenterer nyt bæredygtigt investeringsselskab

Kapitalforvalteren Artha har på grund af øget efterspørgsel valgt at lancere et nyt bæredygtigt investeringsselskab, skriver Børsen.

Brian Kudsk er adm. direktør i Artha Kapitalforvaltning. Foto: Artha Kapitalforvaltning / PR

Artha Kapitalforvaltning har lanceret et nyt bæredygtigt investeringsselskab under navnet Artha Responsible. Selskabet skal have særligt fokus på FN's verdensmål nummer 6, 7 og 13, der handler om adgang til rent vand, bæredygtighed og klimavenlighed.

Det skriver Børsen.

Kapitalforvalteren har valgt at præsentere det nye selskab, der blev en realitet i sidste uge, på grund af øget efterspørgsel fra kunderne.

"Vi er i tæt kontakt med vores kunder, som vi forvalter penge for, og flere har efterspurgt, at vi begynder at tænke nogle tanker i forhold til klima og bæredygtighed, som fylder mere og mere. Som virksomhed skal man følge sine kunders behov, og derfor har vi lancereret Artha Responsible," siger Brian Kudsk, adm. direktør i Artha Kapitalforvaltning, til Børsen.

Artha Kapitalforvaltning forvalter samlet mere end 12 mia. kr. og består efter lanceringen af Artha Responsible af fire fonde – Artha Responsible, Artha Safe, Artha Optimum og Artha Max. Kapitalforvalteren forventer, at Artha Responsible over de næste fem år vil levere et årligt afkast på 3,3 pct.

Tidligere børsmægler har skiftet kurs: "At være hurtig i en fart hænger nok sammen med at du er lidt yngre"

Artha investerer i endnu et ejendomsprojekt: Hiver 10 pct. i afkast

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere