FinansWatch

Tidligere børsmægler har skiftet kurs: "At være hurtig i en fart hænger nok sammen med at du er lidt yngre"

Det var utilfredshed med udviklingen i branchen, der fik tidligere børsmæglerdirektør Brian Kudsk til allerede i 2007 at lægge det hurtigere børsmæglerliv bag sig for i stedet at hellige sig kapitalforvaltning. I dag er han glad for, at han blev herre i eget hus – og så passer kapitalforvaltning nok også bedre rent aldersmæssigt, siger han i et interview med FinansWatch.

Brian Kudsk, adm. direktør i Artha Kapitalforvaltning, forlod det hurtige børsmæglerliv i 2007. | Foto: Artha Kapitalforvaltning / PR

Han stod for den vel nok mest opsigtsvækkende ansættelse i de gode børsdage, da han i slutningen af 2005 forlod sin gamle arbejdsplads Alm. Brand for i stedet at gå til FIH og starte et helt nyt børsmæglerselskab op der.

For udover selv at skifte med en særdeles lukrativ lønpakke i baglommen tog Brian Kudsk 17 medarbejdere med sig og udraderede dermed næsten hele Alm. Brands børsafdeling. Et træk som hans tidligere arbejdsgiver forsøgte at forhindre i både byret og landsret ved at få nedlagt fogedforbud. Det lykkedes dog ikke.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs