FinansWatch

Peter Kubicki: Det hjælper ikke noget at løbe med 100 kilometer i timen hele tiden

Da Peter Kubicki blev aktiechef hos Enskilda i slut 90'erne, gjaldt det om at vinde alt - hele tiden. I dag er den tidligere børsmægler gået over på den anden side af bordet som kapitalforvalter. Det har været en personlig rejse, hvor fokus er flyttet fra meget kortsigtet profitmaksimering til at se fornuften i langsigtet investering, fortæller han i et interview med FinansWatch.

Peter Kubicki, adm. direktør hos kapitalforvalteren Investeringsrådgivning, savner ikke livet som børsmægler. | Foto: Investeringsrådgivning/ PR

Hvis der var nogen, der var kommet til Peter Kubicki for 20-25 år siden og sagt, at han en dag ville komme til at arbejde med kapitalforvaltning, havde han nok rystet på hovedet og tænkt, at vedkommende var tosset.

Langsigtede investeringer var ikke lige det, der rimede bedst på at være en ung og fremadstormende børschef for investeringsbanken SEB Enskilda i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs