FinansWatch

Corporate finance-rådgiver henter profil hos Carnegie

Alantra, en international corporate finance-rådgiver, har været på rov hos Carnegie, hvor man har fundet manden, der skal lede selskabets indtog i Danmark. Det skriver erhvervsmediet Insidebusiness.

Den internationale corporate finance-rådgiver Alantra har været på jagt efter den person, der skal stå for selskabets indtog i Danmark, og nu kan selskabet sætte navn på vedkommende.

Det skriver erhvervsmediet Insidebusiness, der kan fortælle, at der er tale om Sebastian Hougaard, der kommer fra konkurrenten Carnegie, hvor han har været i mere end syv år.

Opgavebeskrivelsen for Sebastian Hougaard er ifølge Insidebusiness at få sat et team, der kan konkurrere med spillere som netop Carnegie, men også Deloitte og PwC.

Alantras ekspansion til Danmark sker på et tidspunkt, hvor mange andre selskaber har opmandet i den senere år for at få del i det voksende marked for køb og salg af selskaber, skriver Insidebusiness.

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs