FinansWatch

Christian Frigast bliver formand for DVCA

Brancheforeningen for venture- og kapitalfonde har fundet ny formand i Christian Frigast, der desuden er formand for Axcel Management.

Foto: Dalsgaard Miriam

Brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels, DVCA, får Christian Frigast som ny formand.

Han afløser Ole Steen Andersen, der har været formand for foreningen i ti år.

DVCA repræsenterer samlet fonde med mere, der tilsammen har 100 mia. kr. under forvaltning.

"DVCA's medlemmer investerer i alle dele af det danske erhvervsliv – lige fra de tidlige startup-virksomheder, over familieejede virksomheder, til de helt store samfundsrelevante infrastrukturprojekter," lyder det fra Christian Frigast.

"Hvis omverdenen skal forstå den værdi, som business angels, venturefonde og kapitalfonde skaber i de virksomheder, som de investerer i, kræver det, at vi udviser åbenhed og er i dialog med det omgivende samfund," tilføjer han.

Ud over Frigast, der også er formand for kapitalfonden Axcel Management, sidder blandt andet Jan Johan Kühl, der er partner i Polaris Equity, som næstformand, Jacob Aarup-Andersen, direktør i Danske Bank, og Niels Peder Nielsen, viceadministrerende direktør i Novo Nordisk Fonden, i bestyrelsen for DVCA.

Venturefonde i fælles opfordring til pensionskasser: Investér mere i life science 

Venturefonde flokkes om danske virksomheder 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs