FinansWatch

Tysk investor i dansk comeback – køber kommende EY-domicil

For en pris på over 300 mio. kr. er Deka med mere end 270 mia. kr. under forvaltning tilbage i Danmark efter 10 års fravær. Seneste opkøb gælder det kommende EY-hovedsæde på Frederiksberg, der bliver på 8256 kvm og skal rumme 640 medarbejdere. Capital Investments har rådgivet køber.

Foto: PR-visualisering: Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Den globale ejendomsinvestor Deka Immobilien har erhvervet ejendommen "Flintholm Company House ll" fra NCC Property Development, og det er dermed første gang i mere end 10 år, at Deka investerer i Danmark, oplyser mægler på handlen, Colliers.

Ejendommen er under opførelse og vil stå klar til indflytning til november. Her vil EY flytte ind på 8256 kvm, et areal, der giver plads til 640 arbejdsstationer, fremgår det. I tillæg kommer en underjordisk parkeringskælder i to etager. Ejendommen forventes at opnå en DGNB bæredygtighedscertificering af standarden guld.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs