FinansWatch

Kvindernes kampdag på fondsbørsen: "Overvej hvem du vil give et nænsomt skub"

Fondsbørsen i København inviterede fredag kvinderne til at ringe med klokken for ligestilling i fremtiden. I Danmark er der formentlig 35 år til, at vi har fuld ligestilling – men det kræver også, at mændene kommer på banen i at fremme udviklingen, lød det fra ligestilingsminister Eva Kjer Hansen (V).

Mere end dobbelt så mange som sidste år var mødt frem til fondsbørsens arrangement i samarbejdet med Global Compact. | Foto: Nasdaq Copenhagen

Nasdaq Copenhagen markerede fredag morgen kvindernes internationale kampdag sammen med FN's Global Compact. Her var især kvinder i dansk erhvervsliv inviteret til at kigge forbi for at være med til at ringe børsmarkedet i gang i ligestilingens navn, som det sker i dag i 70 lande verden over.

Det er anden gang, arrangementet finder sted, og trods et pænt fremmøde sidste år, så var lokalerne mellem Strøget og Nikolaj Plads i år fyldt med dobbelt så mange kvinder som sidste år, kunne Carsten Borring, chef for børsnoteringer og kapitalmarkeder hos Nasdaq Copenhagen, afsløre over for de fremmødte.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs