FinansWatch

Sydbank taber omkostningskamp på aktiesparekonto

Aabenraa-banken har de højeste omkostninger i ny undersøgelse foretaget af Mybanker i forbindelse med indførslen af ny aktiesparekonto.

Foto: PR/Sydbank

Sydbank har de højeste omkostninger på handel og opbevaring af aktier i ny analyse foretaget af Mybanker i forbindelse med indførslen af den nye aktiesparekonto for private. Det skriver Finans.

Mybanker har regnet på en aktiesparekonto med 10.000 kr. investeret i fire udenlandske og en dansk aktie, og der er regnet med køb, opbevaring og salg efter 12 måneder. Udbytter m.m. indgår ikke i beregningerne. Både når det gælder udenlandske og danske aktier har Sydbank de højeste omkostninger i undersøgelsen, som også omfatter Saxo Bank, Nordea, Jyske Bank og Danske Bank, fremgår det af en anden artikel fra Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs