FinansWatch

Nordea satser på svensk og norsk vækst i kapitalforvalterenhed

Nordea Asset & Wealth Management fokuserer på at øge markedsandelene i Sverige og Norge i 2019, lyder det fra direktør for enheden til AMWatch.

Snorre Storset | Foto: PR

Aktiverne under forvaltning dykkede med 14 pct. i 2018 hos Nordea Asset & Wealth Management. Derfor leder man efter vækst, og den skal især findes på det svenske og norske marked.

Det fortæller Snorre Storset, som står i spidsen for Nordeas Wealth Management, i et interview med FinansWatchs søstermedie AMWatch.

Nordea Asset & Wealth Management satser i de nordiske broderlande på private banking- og pensionsmarkedet. Enheden har allerede taget tilløb til dette i de seneste år, men i år skal der ske noget, fortæller Snorre Storset:

"I 2019 kan vi fokusere fuldt på at forbedre vores kundeløsninger og være mere proaktive. Vi rekrutterer mere personale i form af private banking- og almindelige bankrådgivere. Det yderligere personale og det at løsne op for eksisterende ressourcer er en af initiativerne, der skal øge vores tilstedeværelse i Sverige og Norge," siger han til AMWatch.

 

Stor kommunikationsopgave venter Danske Bank Wealth Management

Nykredit Wealth Management vinder kunder i hobetal 

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs