FinansWatch

Finansfirma opererer ulovligt fra tom byggegrund

Et udenlandsk investeringsfirma, som Finanstilsynet har advaret om, at danskerne skal holde sig fra, har adresse på tom byggegrund i Ørestaden. Det skriver Berlingske Business.

Arne Jacobsens Allé 6 i Ørestaden er en tom byggegrund | Foto: Google

Onsdag advarede Finanstilsynet mod det udenlandske investeringsfirma LCM Global, som ikke har tilladelse til at operere i Danmark. Nu skriver Berlingske Business, at selskabet har adresse på en tom byggegrund i Ørestaden ved København.

Avisen skriver, at firmaet, som har japanske forbindelser, på sin hjemmeside oplyser, at det har adresse på Arne Jacobsens Allé 6 – men det er altså en tom byggegrund mellem indkøbscentret Field’s og hotellet Cabinn i Ørestaden. Berlingske har også kontaktet firmaet telefonisk, men her blev røret smidt på, da avisen spurgte ind til LCM Globals tilstedeværelse i Danmark.

Som FinansWatch også skrev onsdag, advarer Finanstilsynet om, at man skal holde sig fra selskabet, og at man som forbruger ikke har nogen beskyttelse, fordi firmaet ikke er under tilsyn hos Finanstilsynet.

"Vi ser desværre ikke så få af den her type sager i Danmark. Vi anbefaler, at man som forbruger inden man overfører pengene undersøger, hvorvidt virksomheden fremgår af Finanstilsynets register over virksomheder under tilsyn," udtaler kontorchef Ove Feddersen fra Finanstilsynets kontor for investorbeskyttelse til avisen.

Finanstilsynet advarer om udenlandsk investeringsfirma

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs