FinansWatch

Profileret advokat sætter sig i front for milliardærs pengetank

I Saxo Bank-medstifter Lars Seier Christensens investeringsselskab, Seier Capital, erstatter én advokat en anden på posten som bestyrelsesformand.

Foto: Colourbox

En ny advokat har sat sig for enden af bestyrelsesbordet hos Seier Capital, der er Lars Seier Christensens investeringsselskab. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Det er advokat John Korsø Jensen fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen, der nu har indtaget pladsen efter den schweiziske advokat Daniel Grunder.

Advokat Jens Ahrendt ligeledes fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen er også blevet en del af bestyrelsen.

Ifølge Finans har Lars Seier Christensens pengetank en egenkapital på 2,8 mia. kr. Han har igennem Seier Capital investeret i blandt andet restauranterne Geranium og Alchemist, hotelportalen Nustay og ishockeyklubben Rungsted Seier Capital.

Milliardæren har også selv valgt efter 14 år at stoppe som direktør i investeringsselskabet. Den nye direktør i selskabet er Jørgen Hauglund, mens Lars Seier Christensen vil fokusere på udenlandske investeringer og et blockchain-projekt kaldet Concordium.

John Korsø Jensen er ny bestyrelsesformand for investeringsselskabet Seier Capital. Foto: Ritzau Scanpix/Jacob Ehrbahn. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken.
John Korsø Jensen er ny bestyrelsesformand for investeringsselskabet Seier Capital. Foto: Ritzau Scanpix/Jacob Ehrbahn. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken.

Denne artikel er leveret af vores søstersite AdvokatWatch.

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs