FinansWatch

Dansk børschef tror på effekt af ny aktiesparekonto

De private investorer har øget deres ejerandel af danske aktier i 2018, og det tror chefen for Nasdaq i Danmark fortsætter med introduktionen af ny aktiesparekonto.

Nikolaj Kosakewitsch | Foto: PR.

De private investorer i højere grad end andre holdt fast i deres ejerandel af danske aktier i 2018. Alligevel står de fortsat for en meget lille andel - men det tror chefen for Nasdaq i Danmark kan ændre sig. Det skriver Finans.

Nikolaj Kosakewitsch fortæller til mediet, at introduktionen af den nye aktiesparekonto, der skal gøre det lettere og skattemæssigt mere fordelagtigt for private at investere i aktier, kan rykke noget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs