FinansWatch

Investor skuffet over sin Hesalight-investering

Danske Banks chefporteføljeforvalter Andreas Dankel var i vidneskranken onsdag i sagen mod Hesalight-stifter Lars Nørholt. Her fortalte Andreas Dankel blandt andet, at han var skuffet over sin egen beslutning om at investere i den nu krakkede lampeproducent. Det skriver Børsen.

Foto: Carsten Bundgaard.

I retssagen, hvor Hesalight-stifter Lars Nørholt er tiltalt for bedrageri mod investorerne, var chefporteføljeforvalter i Danske Capital Andreas Dankel onsdag indkaldt som vidne. Her fortalte han, at han var skuffet over investeringerne, og at han ikke havde været klar over, hvor vigtigt det var at stille spørgsmål. Det skriver Børsen.

"Jeg er skuffet over rigtigt mange ting i forbindelse med den her investering, og jeg er skuffet over, at jeg traf den beslutning. Da vi foretog investeringen, var jeg ikke klar over, hvor vigtigt det var, at vi stillede spørgsmål. Jeg var ikke klar over, at jeg for eksempel skulle spørge kunderne om forholdet til Hesalight. Det er jeg irriteret over," fortalte Andreas Dankel i retten i Roskilde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs