FinansWatch

Advokat: 10. november er en vigtig skæringsdag for danske investorer i USA

Visse danske virksomheder og investorer vil snart blive mødt af en ny virkelighed på det amerikanske marked. Årsagen er, at USA fremover vil granske udenlandske investeringer i langt højere grad end tidligere, lyder det.

I marts blokerede USA's præsident, Donald Trump, Singapore-baserede Broadcom Ltd's forsøg på at overtage det amerikanske selskab Qualcomm Inc. Det stod til at blive verdenshistoriens største opkøb af et teknologi-selskab, men Trump sagde nej af hensyn til den nationale sikkerhed. | Foto: AP Photo/Denis Poroy.

Den 10. november træder et nyt pilotprogram i kraft. Det øger kravene til due diligence for danske virksomheder og investorer, der vil investere i amerikanske virksomheder, som beskæftiger sig med såkaldt "kritisk teknologi", lyder det fra advokatfirmaet Kromann Reumert.

Pilotprogrammet gælder alle udenlandske investorer og er en reaktion på truslen mod nationale amerikanske sikkerhedsinteresser, som udenlandske investeringer i en række sektorer på det område vurderes at udgøre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs