FinansWatch

Rift om børsnoteret ejendomskoncept: Aktier for to mia. kr. solgt på en måned

Bankinvest er overvældet over interessen for et nyt koncept til børsnoterede ejendomsaktier. Det er reelt en obligation bygget af mursten, men pakket ind i en aktie, som sælges på en børs til almindelige danskere, forklarer investeringsdirektør til EjendomsWatch. Selskabet er klar på at udstede ejendomsaktier for endnu en milliard, hvis altså PFA Pension vil sælge.

Andrea Panzieri, investeringsdirektør i Bankinvest og BI Asset Management Fondsmæglerselskab. | Foto: PR

I maj lancerede kapitalforvalteren Bankinvest et nyt ejendomsprodukt til helt almindelige privatkunder. En måned senere kunne man melde udsolgt. Ejendomme til en værdi af to mia. kr. var afhændet til 12.000 investorer – noget, der kom kraftigt bag på idemanden bag konceptet, Andrea Panzieri.

Han er investeringsdirektør i Bankinvest, og sammen med direktionen ville han gøre det muligt for almindelige investorer og ikke bare velhavere at investere indirekte i fast ejendom – men uden den lange binding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs