FinansWatch

Danske Bank vinder børsmæglerrating på obligationer

Økonomisk Ugebrev rater hvert år de danske obligationsmæglere, og Jyske Bank bliver nu slået af Danske Bank efter tre år på toppen. Det skriver Økonomisk Ugebrev.

Danske Bank generobrer førstepladsen i Økonomisk Ugebrevs Børsmæglerrating for obligationsmæglere. Det sker efter at Jyske Bank ellers har indtaget topplaceringen i de foregående tre år. Det skriver Økonomisk Ugebrev.

Danske Bank vinder med den overordnede karakter 4,2. hvilket er tæt på Nordeas rekord fra 2011. Danske Bank har ligget i top tre gennem de seneste ti år.

"Vi lægger vægt på kontinuitet. Vi ønsker at blive opfattet som den bedste til det, vi laver. Derfor er vi glade og stolte over at ligge i toppen af denne undersøgelse af børsmæglerne i Danmark. Ethvert feedback fra kunderne har værdi for os. Vi kan også se, at vores analyser får en høj karakter, og det er vi glade for, for det er et område, hvor vi bruger rigtigt mange resurser. Vi prøver at levere et produkt, der går i dybden. På den måde føler vi, at vi konsistent leverer værdi til kunderne," siger Lass Højlund, global head of rates i Danske Bank.

Mæglerne får generelt lidt højere karakterer efter et mere fredeligt år på obligationsmarkederne, konstaterer ugebrevet.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere