FinansWatch

Kapitalforvalter for danske rigmænd fusionerer med Formuepleje

Formuepleje bliver endnu større med sammenlægning af forvalter, som står for blandt andet formuen fra salget af it-virksomheden Navision, skriver Børsen.

Foto: PR

Formuepleje fusionerer med kapitalforvalteren Wealth Management, som blandt andet har stået for forvaltningen af de penge, som en række rigmænd, herunder serieiværksætteren Preben Damgaard, indkasserede på salget af it-selskabet Navision til Microsoft. Det skriver Børsen.

Wealth Management, som også forvalter penge for en række rige danske familier med en formue over 100 mio. kr., har i omegnen af 5 mia. kr. under forvaltning, som nu slås sammen med Formueplejes godt 60 mia. kr.

"Wealth Management kommer til at køre videre i Formuepleje og henvende sig til meget rige familier og fonde. Jeg regner med, at vi vil servicere 20-25 familier, når vi er færdige, og har ingen ambitioner om hverken 50 eller 100 familier," udtaler Thor Bendixen, adm. direktør i Wealth Management, til avisen.

I forbindelse med fusionen bliver flere af Wealth Managements ansatte og kunder aktionærer i Formuepleje, som ifølge topchef Niels B. Thuesen (billedet) stadig arbejder på en børsnotering i 2019, 2020 eller 2021.

Formuepleje fyrer kommunikationschef i "oprustning" af området

Forsiden lige nu

Efter sur start: PFA tror på positive afkast for hele 2018

Trods en negativ start på året forudser PFA Pension fortsat positive afkast på kundernes pensionsdepoter, når 2018 er omme. Der er dog ikke udsigt til lige så store afkast som i de foregående år, siger koncernfinansdirektør Anders Damgaard til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere