FinansWatch

Kapitalforvalter for danske rigmænd fusionerer med Formuepleje

Formuepleje bliver endnu større med sammenlægning af forvalter, som står for blandt andet formuen fra salget af it-virksomheden Navision, skriver Børsen.

Foto: PR

Formuepleje fusionerer med kapitalforvalteren Wealth Management, som blandt andet har stået for forvaltningen af de penge, som en række rigmænd, herunder serieiværksætteren Preben Damgaard, indkasserede på salget af it-selskabet Navision til Microsoft. Det skriver Børsen.

Wealth Management, som også forvalter penge for en række rige danske familier med en formue over 100 mio. kr., har i omegnen af 5 mia. kr. under forvaltning, som nu slås sammen med Formueplejes godt 60 mia. kr.

"Wealth Management kommer til at køre videre i Formuepleje og henvende sig til meget rige familier og fonde. Jeg regner med, at vi vil servicere 20-25 familier, når vi er færdige, og har ingen ambitioner om hverken 50 eller 100 familier," udtaler Thor Bendixen, adm. direktør i Wealth Management, til avisen.

I forbindelse med fusionen bliver flere af Wealth Managements ansatte og kunder aktionærer i Formuepleje, som ifølge topchef Niels B. Thuesen (billedet) stadig arbejder på en børsnotering i 2019, 2020 eller 2021.

Formuepleje fyrer kommunikationschef i "oprustning" af området

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs