FinansWatch

Kapitalforvalter for danske rigmænd fusionerer med Formuepleje

Formuepleje bliver endnu større med sammenlægning af forvalter, som står for blandt andet formuen fra salget af it-virksomheden Navision, skriver Børsen.

Foto: PR

Formuepleje fusionerer med kapitalforvalteren Wealth Management, som blandt andet har stået for forvaltningen af de penge, som en række rigmænd, herunder serieiværksætteren Preben Damgaard, indkasserede på salget af it-selskabet Navision til Microsoft. Det skriver Børsen.

Wealth Management, som også forvalter penge for en række rige danske familier med en formue over 100 mio. kr., har i omegnen af 5 mia. kr. under forvaltning, som nu slås sammen med Formueplejes godt 60 mia. kr.

"Wealth Management kommer til at køre videre i Formuepleje og henvende sig til meget rige familier og fonde. Jeg regner med, at vi vil servicere 20-25 familier, når vi er færdige, og har ingen ambitioner om hverken 50 eller 100 familier," udtaler Thor Bendixen, adm. direktør i Wealth Management, til avisen.

I forbindelse med fusionen bliver flere af Wealth Managements ansatte og kunder aktionærer i Formuepleje, som ifølge topchef Niels B. Thuesen (billedet) stadig arbejder på en børsnotering i 2019, 2020 eller 2021.

Formuepleje fyrer kommunikationschef i "oprustning" af området

Forsiden lige nu

Dansk chef i Lehman Brothers fik krak ind på sms: "We are fucked"

For Kasper Kemp Hansen fik det personlig betydning, da Lehman Brothers krakkede. Han havde drømt om de mange erfaringer, han kunne få i den finansielle sektor i London, men blev skuffet over det miljø, han blev en del af i investeringsbanken. FinansWatch tager med ham tilbage til de skæbnesvangre dage i september 2008.

Ventureinvestor kritiserer minibørs for for lav barre

Det er for let at blive noteret på Nasdaqs minibørs, First North Copenhagen, lyder det fra ventureinvestoren Gregers Kronborg, efter det er kommet frem, at et af de noterede selskaber har haft en formand med forbindelser til Nordkorea.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere