FinansWatch

Finansforeningen indføjer bløde mål i udbredt rettesnor

Finansanalytikere kan nu ud over de traditionelle nøgletal finde definitioner mv. på ESG-faktorer i Finansforeningens nøgletalsvejledning. 11 områder er kommet på, men planen er, at den skal udbygges løbende, fortæller direktør.

Michael Albrechtslund, direktør i Finansforeningen. | Foto: PR

Finansforeningen, tidligere kendt som Finansanalytikerforeningen, har i mange år udarbejdet den såkaldte nøgletalsvejledning, så aktieanalytikere, investorer og virksomheder i Danmark og Skandinavien har en rettesnor for, hvordan solvens, profit mv. måles og defineres.

Som noget nyt kan man nu også finde vejledning for ESG, altså virksomhedernes miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige ageren i Finansforeningens nøgletalsvejleding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs