FinansWatch

Kapitalforvaltning

Fra DTU og MIT til næstkommanderende i Sparinvest

Sparinvests kronprins har altid vidst, hvad han ville. Alligevel har den ingeniøruddannede investeringschefs karriere langt fra fulgt den slagne vej. Allerede i 1996 foretog han et markant sporskifte. Det blev definerende for resten af mit liv, fortæller han til FinansWatch.

Danske forskere skal undersøge aktiebobler

Seks danske forskere ved Aarhus Universitet har fået forskningsmidler til at bruge fire år til at se nærmere på aktiebobler, og hvordan de kan forudsiges. Det skriver Berlingske Business.

Nyt købstilbud på TDC

TDC har modtaget et nyt købstilbud på samtlige aktier, oplyser teleselskabet. Det sker, efter at et konsortuim med PFA, ATP, PKA og australske Macquarie i januar lagde bud ind på TDC. (opdateret)

Aberdeen Standard Investments tager chancer på det danske ejendomsmarked

Kapitalforvalteren ser gode muligheder i Danmark og fortsætter med at kaste sig over projekter uden for København, siger den globale chef for ejendomsinvesteringer. EjendomsWatch mødte ham i London for at høre om de fremadrettede planer i Danmark og Europa efter fusionen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life.

Her er de danske aktier ATP valgte til og fra i 2017

Den 769 mia. kr. store fælles danske pengetank i Hillerød har alle dage været en sværvægter på det danske aktiemarked. Her er listen over, hvilke børsnoterede danske aktier ATP reducerede i og satsede på i 2017.

Investorerne fik gode afkast i 2017

Der var pæne afkast til investorerne i både afkast- og obligationsfondene, mens næsten alle fonde kunne kaste et positivt afkast af sig i 2017.

Så meget betaler finanssektorens 25 største selskaber i skat

Danske finansvirksomheder står for en betydelig del af den samlede selskabsskattebetaling, viser de åbne skattelister for 2016. Hos landets største bank er skattebetalingen gået væsentligt frem, mens en udenlandsk forbrugsbank lander højt på listen over de største skattebetalere i finanssektoren.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere