FinansWatch

Kapitalforvaltning

Nu starter retsopgøret efter Carlsbergs milliardhandel med pensionstrio

Østre Landsret skal på mandag afgøre, om pensionskasserne PFA, Jøp og Dip tilsidesatte lejeloven og omgik den såkaldte tilbudspligt, da de i 2016 købte seks ejendomme for 1,1 mia. kr. Sagen kan ende for Højesteret, siger LLO-direktør til EjendomsWatch. Hos ABF ser man sagen som vigtig for fremtidige handler.

Dansk pensionsselskab møder kritik: "I er ikke bedre end Blackstone"

Amerikanske Blackstone er langt fra ene om at forsøge at øge afkastet på ejendomme gennem forbedringer. Også de danske pensionsselskaber er godt med, siger LLO-direktør. Han oplever en kraftig stigning i antallet af klagesager. Det koster ikke lejerne en krone, at vi bygger taglejligheder, siger investeringsdirektør. Lejere kræver forklaring.

Aberdeen-chefer: Vi skal være et globalt selskab i vækst

Aberdeen Standard Investments skal være et globalt selskab i vækst, og det skal segmenteres i 2019, hvor blandt andet infrastruktur er en interessant investeringsmulighed ved siden af ejendomme. EjendomsWatch tager en tur op i helikopteren med kapitalforvalteren og ser på forventningerne til året.

Aberdeen Standard køber asiatisk ejendomsforvalter

Aberdeen Standard, der også har ejendomme i Danmark for små 10 mia. kr., øger sin tilstedeværelse i Asien med opkøbet af ejendomsforvalteren Orion Partners. Vigtigt led i vækststrategi, oplyser Aberdeen-chef til EjendomsWatch.

Danske Bank kæmper for Norwegians overlevelse

Gælden stiger, aktien styrtdykker, og Danske Bank er på flere plan dybt involveret i det kriseramte lavprisselskab. Vilkårene i Norwegians kommende aktieemission offentliggøres efter weekenden, og Danske Invest har på forhånd garanteret at købe yderligere op.

Trods nyt etisk tiltag: Nykredit tavs om konsekvenser af udbyttefinte

Nykredit har med hjælp fra Deloitte gennemført en stor undersøgelse af sagen om en fond, der spekulerede i refusion af udbytteskat på schweiziske aktier. Men trods et nyt etisk tiltag afviser realkreditkoncernen at oplyse, om sagen fra fortiden har fået konsekvenser for de medarbejdere, som kendte til fondens uetiske formål.

Danske Bank tror på Europas aktier

Danske Bank tror på en vending i den europæiske økonomi i andet kvartal trods nedjusteringer fra EU-komissionen. "Skal man tage en beslutning om at udnytte det, så skal man være modig og træffe den inden," siger seniorstrateg i banken.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere