FinansWatch

Kapitalforvaltning

Pimco-boss: Ikke sikkert inflationen kommer

Investeringschef hos den globale kapitalforvalter Pimco mener, at investorerne handler på en fejlagtig bekymring for, at forbrugerpriserne vil stige, for det er langtfra sikkert, at inflationen vil gå op.

Saxo Bank vil være investeringernes svar på Totalkredit

Saxo Bank vil være pengeinstitutternes foretrukne partner til investeringer, akurat ligesom Totalkredit er pengeinstitutternes partner på realkreditområdet. Det fortæller Kim Fournais, der er adm. direktør og stifter i Saxo Bank.

Saxo Banks nye krypto-analytiker er en 21-årig CBS-studerende

21-årige Mads Eberhardt startede en kryptovalutabørs som 18-årig, der endte med at omsætte for mere end 2 mio. euro om året. Nu skal han lære Saxo Banks ansatte og kunder mere om det stadig gådefulde betalingsmiddel, mens han også læser på CBS.

Hver tiende forvaltede krone er væk fra Jyske Invest

Jyske Invest går ind i året med et væsentligt lavere udgangspunkt af midler under forvaltning, end man startede med. Samtidig lander investeringsforeningen regnskabsmæssigt et trecifret millionunderskud, mens der sidste år var flere milliarder i plus.

Nykredit Wealth Management forventer medvind fra to megatrends

I år har Nykredit lanceret tre nye, nordiske indeksfonde, som er bæredygtige og svanemærkede, gennem datterselskabet Sparinvest. Peter Kjærgaard, der er chef for Nykredit Wealth Management, forventer at lancere flere bæredygtige indeksfonde i 2021.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs