FinansWatch

Kapitalforvaltning

Stor kampagne fra pensionshus møder kritik

Forbrugerråd rejser kritik af avisannoncer indrykket af AP Pension, som ifølge seniorøkonom strammer udlægningen af afkast på pensionsprodukt. Men der er ikke noget at komme efter, lyder det fra pensionsselskabet.

Opkøbsivrig PFA-direktør debuterer når EjendomsWatch sætter lyd på branchen

Hvordan kom et opkøb til over 10 mia. kr. i stand? Hvem kom til hvem? Og hvordan samarbejder investorer over grænser? Det er noget af det, PFA-direktør Michael Bruhn berører, efter et af de største PFA-opkøb nogensinde. Det sker i første udgave af vores søstermedie, EjendomsWatchs, nye podcast, der hvert kvartal omhandler en aktuel profil. Lyt med.

Norsk familiefirma dømt til at betale millionerstatning til Saxo Bank

En familieejet fiskeeksportør fra Norge led et større tab på en række valutapositioner i december 2014. Handlerne blev gennemført på Saxo Banks handelsplatform, og da Saxo Bank anlagde sag mod fiskeeksportøren for at få dækket eget tab, blev banken i stedet mødt af et modkrav.

Stiftere af kapitalforvalter i Kolding får nye roller

De to stiftere af kapitalforvalteren Global Evolution, der har specialiseret sig i obligationer fra udviklingslande, bytter om på chefkasketterne. Topchef rykker op i bestyrelsen, og hans post overtages af medstifter.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere