FinansWatch

Kapitalforvaltning

Bankinvest forpligter sig til CO2-målsætning

Som del af investorinitiativet Net Zero Asset Managers har kapitalforvalteren forpligtet sig til at neutralisere CO2-udledningen fra en del af sine investeringer inden 2050. Delmålet er en reduktion på 55 pct. inden 2030.

Ombrust rådgivningsselskab begæret konkurs

Investeringsrådgivningsselskabet Momentum Markets, der har aktiestrategen Domenick Beskos som bagmand, har ikke betalt sin gæld til det offentlige og er derfor blevet begæret konkurs.

Danske Bank og Nordea justerer på aktiestrategien

Usikkerhed i markedet og udsigt til mindre rentemodvind for amerikanske aktier får Danske Bank-strateg til at kigge mere mod vest end hidtil. Nordea lægger på lignende vis sin investeringsstrategi om.

Sampension: Centralbanken vil næppe rokke båden

Selv om en renteforhøjelse ikke er hverdagskost, vil den ikke nødvendigvis være et problem for finansmarkederne, og næppe påvirke markedet ret meget, da den er indregnet, vurderer aktiechef i Sampension

Klimavagthund forlader Finanstilsynet

Theodor Christensen forlader position som vicekontorchef i Finanstilsynet uden umiddelbart at have andet job på hånden. Jobskiftet kommer kort tid efter, at Henrik Brarup Damgaard er blevet udpeget som ansvarlig for ESG og bæredygtighed i tilsynet.

Hr og fru Danmark skal forløse stor vækstplan for Formuepleje

Formuepleje vil fordoble formuen frem mod 2026. Det skal blandt andet ske ved at tiltrække flere helt almindelige privatinvestorer. At kapitalforvalteren for nylig har hævet de faste gebyrer med knap 40 pct. i flere fonde er ikke et problem for salget, lyder det fra adm. direktør Niels B. Thuesen.

1 - 25 af 3369

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs