FinansWatch

Kapitalforvaltning

Goldman Sachs henter dansk direktør til kapitalforvaltning

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs har været på rov hos Deutsche Bank, hvor man har hentet en dansker ind til at stå i spidsen for institutionelle investorer i Norden. Vedkommede har en fortid hos blandt andre Nordea og Nykredit.

Danske investeringsfonde når nyt højdepunkt

For første gang er formuen i danske investeringsfonde overgået 1000 mia. kr., eller 1 billion. Det er dels en afspejling af den senere tids positive udvikling på investeringsmarkederne, lyder det fra Birgitte Søgaard Holm, direktør i Investering & Opsparing i Finans Danmark.

Renterne dykker over hele verden

Fortsat stor usikkerhed på finansmarkederne betød onsdag nye rentebunde på flere obligationsmarkeder i Europa, herunder i Danmark, hvor den tiårige rente efter et fald på 7 basispoint nåede ned i det hidtil usete store minus på 0,56 pct.

Mød Fondsbørsens sidste rockstjerner: Her er de i dag

Handlen på aktiemarkedet har ændret sig voldsomt i de seneste årtier. En af konsekvenserne er, at den klassiske børsmægler er blevet en uddøende race. I denne serie møder FinansWatch en håndfuld af de mest fremtrædende mæglere i Danmark. Ganske få er blevet i branchen - læs, hvad de laver i dag i løbet af denne uge.

Peter Kubicki: Det hjælper ikke noget at løbe med 100 kilometer i timen hele tiden

Da Peter Kubicki blev aktiechef hos Enskilda i slut 90'erne, gjaldt det om at vinde alt - hele tiden. I dag er den tidligere børsmægler gået over på den anden side af bordet som kapitalforvalter. Det har været en personlig rejse, hvor fokus er flyttet fra meget kortsigtet profitmaksimering til at se fornuften i langsigtet investering, fortæller han i et interview med FinansWatch.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere