FinansWatch

Kapitalforvaltning

Her er finansbranchens ønskeliste til ny erhvervsminister

Rasmus Jarlov er kun lige landet i stolen som ny erhvervsminister, men flere spillere i finanssektoren har allerede en masse ideer til, hvad han skal kaste sig over. Udnyttelse af muligheder i digitalisering og opgør med tung lovgivning går igen.

Hvordan bliver fremtiden for ansvarlige investeringer?

Talere fra ind- og udland med viden om samspillet mellem de finansielle markeder og bæredygtige investeringer gæstede tirsdag Charlottehaven, da FinansWatch og AMWatch afholdt Nordic Investment Forum. Årets tema var The Future of Responsible Investments.

Pensam vil holde kapitalforvalterne i kortere snor

Pensam har systematiseret screeningprogram, så pensionskassen nu overvåger alle kapitalforvalternes arbejde med ansvarlighed indenfor miljø, samfund og ledelse på samme måde. Samtidig vil der blive fulgt fast op på resultaterne, og i sidste ende vil en forvalter blive fyret, hvis vedkommende ikke rykker sig i en positiv retning, fortæller adm. direktør Torsten Fels.

Guldfuglene er vokset fra reden

Copenhagen Infrastructure Partners ser "opportunistisk" på USA efter sejren i det første amerikanske havvindmølleudbud. Trods projekter og partnerskaber på fire globale markeder det seneste halve år har fonden dog ingen ambitioner om at blive den største udvikler.

Her kan du møde finansfolkene på Folkemødet 2018

FinansWatch bringer her et overblik over, hvor du kan møde finansfolk på Folkemødets mange hundrede arrengementer. En gennemgang afslører, at den danske finanssektor er bredt repræsenteret på Folkemødet 2018. (opdateret)

Europa-Parlamentet klar til forhandlinger om derivathandel

Tirsdag eftermiddag blev Europa-Parlamentet enig om sin holdning til, hvordan fremtidige regler for derivathandel skal se ud. Det fastholder en midlertidig undtagelse til pensionskasser og lægger op til mindre regulering for små spillere.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere