FinansWatch

Kapitalforvaltning

Blackrock-chefen: Kapitalforvaltere har ikke gjort sig stærke over for disruption

Alt for få kapitalforvaltere har brugt det seneste gunstige tiår til at opbygge modstandskraft over for disruption i branchen, advarer Larry Fink, topchef i amerikanske Blackrock. I sit årlige formandsbrev forudser han dog en mulighed for at sætte fart på bæredygtigheds-trenden, når investorerne skal ommøblere porteføljerne oven på corona-krisen.

To store Nykredit-hedgefonde ramt af problemer

Nykredits to store realkredithedgefonde Mira og Kobra har været lukket i næsten tre uger som følge af markedsuroen. Nu åbnes der igen for handel, men i begrænset omfang, skriver Børsen Pro.

Brancheorganisation advarer mod forbud af shortselling

Der er ingen tegn på, at forbud mod at satse på kursfald har en postiv effekt på markedsaktivitet eller prisniveauer - tværtimod øger et usikkerheden. Sådan lyder det fra brancheorganisationen for verdens børser, WFE.

Dansker skal stå i spidsen for Luxembourg-velhaverbank efter forgængerens død

En internationalt erfaren dansk bankmand bliver ny topchef for den Luxembourg-baserede velhaverbank Quintet Private Bank – tidligere KBL. Det sker, efter at den hidtidige topchef Jürg Zeltner er død efter længere tids sygdom. Danskeren kom til Quintet sidste år efter en lang international bankkarriere hos J.P. Morgan og UBS.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere