FinansWatch

Franskmand stopper som børschef i London

Franskmanden Xavier Rolet træder tilbage som adm. direktør for London Stock Exchange i slutningen af 2018, meddeler børsen.

Foto: /ritzau/AP/Matt Dunham

Stolen som chef for børsen i London bliver ledig ved udgangen af 2018. Franskmanden Xavier Rolet har netop meddelt, at han træder tilbage som adm. direktør for London Stock Exchange efter næste år. Det skriver Financial Times.

Planen var egentlig, at han skulle stoppe ved udgangen af 2017, men de europæiske myndigheders blokering af en planlagt fusion med Deutsche Börse i marts fik ham til at fortsætte.

Rolet, der skiftede til London Stock Exchange i 2009 fra den nu krakkede Lehman Brothers, har været med til at øge London Stock Exchanges markedsværdi markant.

"Jeg er ekstremt stolt af alt, hvad vi har nået sammen på under et årti for at gøre LSEG til en global spiller på det finansielle handelsmarked," siger Rolet ifølge Financial Times.

Han var relativt ukendt i andre kredse end i finanssektoren, da han tog over, men er blevet en ledende figur i City of London, skriver Financial Times.

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere