FinansWatch

Brian Mikkelsen: Vi skal åbne døren for de digitale frontløbere

Der er for mange eksempler på, at erhvervsregulering bliver overhalet af den teknologiske udvikling, lyder det fra erhvervsministeren, som vil se på, om myndigheder skal arbejde mere sammen for at sikre et bredere ejerskab.

Foto: Jens Dresling/ritzau/Arkiv

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) åbner i et indlæg i Berlingske Business for, at myndighederne skal arbejde mere sammen, så digitale erfaringer ikke går tabt, og erhvervsreguleringen ikke hele tiden halser efter den hastige digitale udvikling.

"Et af de steder, hvor vi for alvor bliver udfordret internationalt er på den digitale udvikling. Her handler det om at åbne dørene for de digitale frontløbere og lytte til deres erfaringer og tanker om fremtiden," skriver ministeren.

Han peger på, at regeringen i løbet af efteråret fremlægger sin strategi for at "booste" digitaliseringen i hele Danmark. Samtidig opfordrer han til at kigge mod Sverige, hvor man har gode erfaringer med at koordinere innovationsindsatser i flere ministerier. Det sikrer nemlig et bredt ejerskab af forskningen og innovationen, lyder det fra erhvervsministeren.

Denne artikel er leveret af vores søstersite ITWatch.

Brian Mikkelsen på charmetur til London: Vil lokke finansvirksomheder til Danmark

Finansaktører roser ny betalingslov - men lakmusprøven venter stadig

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere