FinansWatch

Mastercard får ny marketingchef i Norden

Kortkæmpen har været på udkig efter en ny marketingchef for Norden og Baltikum og fundet den nye vedkommende i London.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO/arkiv

Mastercard har fået ny marketingchef for Norden og Baltikum, og valget er faldet på Malin Berge. Det skriver Mastercard i en pressemeddelelse.

Berge kommer fra en post som leder for Mastercards globale retailteam i London, hvor hun har siddet i de seneste tre år. Tidligere har hun været chef for kort- og betalingsløsninger hos svenske ICA Banken og har været med til at lancere kontaktløs betaling på det svenske marked.

"I sin nye stilling kommer Malin til at lede regionens marketing team og skal fortsætte udviklingen af virksomhedens brand igennem markedsføring af Mastercards produkter og tjenester i tæt samarbejde med Mastercards nordiske og baltiske kunder samt partnere," lyder det i meddelelsen.

Med den nye titel kommer Malin Berge også til at være en del af Mastercards lokale ledelsesgruppe for Norden og Baltikum, fremgår det af meddelelsen.

"Det føles utrolig spændende at skulle fortsætte udviklingen af et så innovativt brand som Mastercard på lokalt niveau efter mange års internationalt arbejde inden for virksomheden. Sammen med det lokale marketing team, ser jeg frem til at tage vores markedsføring af digitale betalingsløsninger og mere traditionelle produkter og tjenester til et nyt niveau i Norden og Baltikum i tæt samarbejde med vores kunder og partnere," udtaler Malin Berge meddelelsen.

Gigant snart klar med storsats i Danmark

Gebyrhop får danskerne til at skrue ned for brug af betalingskort på ferien

Forsiden lige nu

Bankboss efter Anders Dam-stikpiller: "Jeg kan stikke de fleste"

Står det til topchef Gert Jonassen, har Arbejdernes Landsbank nogle af de skarpeste priser på boliglån. Det siger han til FinansWatch efter flere spidse bemærkninger, som Jyske Bank-direktør Anders Dam rettede mod en række konkurrenter tirsdag. Jonassen erkender dog, at gennemsigtigheden i priserne kunne være større.

Låst dansk marked får datacentral til at kigge mod nordiske naboer

Datacentral vælger at kigge mod Norge og Sverige på grund af et "fastlåst" marked i Danmark. Ifølge selskabets direktør er det muligt at hente nye kunder i de andre nordiske lande uden at betale de nye kunder for at skifte. Han er samtidig klar til et opgør med dummebøder hos datacentralerne herhjemme.

USA giver Letlands pressede regering en hjælpende hånd

Selv om det amerikanske finansministerium i sidste uge offentliggjorde en sønderlemmende kritik af en af Letlands største banker for at have "institutionaliseret hvidvask", så giver det amerikanske udenrigsministerium nu NATO-partneren en hjælpende hånd.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere