FinansWatch

Spændinger giver fortsat Wall Street hovedpine

Det trækker igen op til kursfald på det amerikanske aktiemarked torsdag, og på ny er det spændingerne mellem Nordkorea og USA, der ifølge Reuters dæmper investorernes appetit på aktier.

S&P 500-futuren indikerer en negativ åbning på 0,4 pct. efter små fald både tirsdag og onsdag. Nasdaq-indekset indikeres 0,6 pct. lavere, mens Dow Jones-futuren nøjes med et fald på 0,2 pct.

Blandt dagens regnskabsaktuelle selskaber er der dog enkelte lyspunkter.

Perrigo, der sælger håndkøbs- og kopimedicin, ventes således at komme godt fra start efter et stærkt regnskab med tilhørende opjustering.

Prognosen for 2017 er hævet til et overskud på 4,45-4,70 dollar per aktie og ligger markant over analytikerforventningen forud for regnskabet på 4,28 dollar, skriver Bloomberg. Aktien stiger over 11 pct. på formarkedet.

Også mediekoncernen Twenty-First Century Fox stiger en smule oven på sit kvartalsregnskab. Derimod fortsætter nedturen for Blue Apron, der sælger måltidsmadkasser på nettet à la det danske Årstiderne.

Selskabet, der blev børsnoteret i slutningen af juni, ligger til at falde yderligere 12 pct. efter offentliggørelsen af et uventet stort tab i det seneste kvartal.

Med udsigten til et nyt kursfald, har børsnoteringen udviklet sig til noget nær et mareridt. I forbindelse med børsnoteringen blev aktien noteret til 10 dollar, men den ligger til at åbne i bare 5,49 dollar torsdag.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere