FinansWatch

Kapitalfond går ind i svensk Nets-rival

Den svenske betalingsvirksomhed Klarna har fået kapitalfonden Permira ind i ejerkredsen, der også tæller Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen. Det skriver Børsen.

Foto: Colourbox

Ejerkredsen i den svenske betalingsvirksomhed Klarna bliver nu udvidet, efter at kapitalfonden Permira har købt mindst 10 pct. af Klarna, der også har Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og den amerikanske Visa blandt sine aktionærer. Det skriver Børsen.

"Vi er glade for at skulle understøtte selskabet og ledelsesteamet i at advance deres førerposition både lokalt og internationalt," udtaler Ola Nordquist, partner og chef for Norden i Permira i en meddelelse.

Klarna tilbyder betalingsløsninger, hvor kunden først betaler, når varen er modtaget. Selskabet har  60 mio. kunder fordelt på 70.000 butikker og har for nylig efter 12 år som fintech-virksomhed fået en banklicens fra det svenske finanstilsyn.

Bestseller-ejer og Visa satser mia på Nets-rival

Dansk modekonge køber sig ind i svensk betalingstjeneste 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs