FinansWatch

Lobbydirektør: "Det bliver svært at få alle til at føle sig helt trygge"

Ulrik Nødgaard er i spidsen for den nye brancheorganisation Finans Danmark i gang med at smelte fire kulturer sammen. Det fortæller han om i Børsens sommerserie "Min næste store udfordring".

Ulrik Nødgaard, adm. direktør for Finans Danmark.

Der er gået mere end et halvt år siden siden Finansrådet, Realkreditrådet, Realkreditforeningen og senest Investeringsfondsbranchen samlede deres kræfter under den fælles brancheorganisation Finans Danmark. I spidsen står adm. direktør Ulrik Nødgaard, der chef for Finansrådet, og det fortæller han om i Børsens sommerserie "Min næste store udfordring".

"Det skaber usikkerhed om, hvor det efterlader den enkelte. Jeg tror, at det bliver svært at få alle til at føle sig helt trygge. Det arbejder vi meget på. Men man må erkende, at når man smelter kulturer sammen, er det ikke noget, man løser fra den ene uge til den næste. Jeg slår lyttebøfferne ud og samler bekymringspunkter både hos medarbejdere og medlemmer," siger Ulrik Nødgaard til Børsen.

Sammenlægningen resulterede i januar i, at Finans Danmark sagde farvel til cirka hver femte medarbejder.

Målet er at blive skarpere på interessevaretagelse, inddragelse af medlemmerne, og at udnytte, at den ny organisations medlemmer har et samlet udlån på 6-7000 mia. kr. i ryggen, skriver Børsen. Forude venter blandt andet diskussioner om polstring af de mindre og mellemstore banker samt det kommende udspil fra Basel, der især kan få betydning for landets realkreditinstitutter.

Banklobby om bankunion: Vi har to bekymringer

Regning for gulvkrav ender hos forbrugerne

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere