FinansWatch

Her er vinderne af hovedpriserne til Årets Finansvirksomhed

FinansWatch har i samarbejde med EY tirsdag kåret vinderne ved konferencen Årets Finansvirksomhed. Se alle vinderne af hovedpriserne her.

Repræsentanter for vinderne af årets finansvirksomhed 2017 fra Industriens Pension, Ekspres Bank, Topdanmark, Nordjyske Bank, Merkur Andelskasse, Nem Forsikring og Broager Sparekasse. Foto: Niels Hougaard

Smilene hos vinderne var brede, da FinansWatch i samarbejde med EY tirsdag uddelte priser ved konferencen Årets Finansvirksomhed.

Uddelingen, der foregik hos EY på Frederiksberg, og som er en hæder til landets mest veldrevne finansielle virksomheder, var opdelt i de tre kategorier; banker, forsikring og pension, som hver havde flere underkategorier.

Hos bankerne var hovedprisen delt op i store og mellemstore banker, mindre banker og små banker. Hovedprisen hos store og mellemstore banker gik til Ringkjøbing Landbobank og topchef John Fisker (billedet), mens Ekspres Bank vandt hos de mindre banker, og endelig sejrede Borbjerg Sparekasse blandt de små banker.

Se alle vinderne i bankkategorien her.

Topdanmark løb med flere priser

Hos forsikringsselskaberne var det Topdanmark, hvor smilene nok var størst tirsdag eftermiddag. Selskabet blev således kåret til årets forsikringsselskab – en titel, som selskabet vandt foran rivalerne Codan og Tryg.

Se alle vinderne i forsikringsbranchen her.

Topdanmark-koncernen kunne endda også glæde sig over hæder i pensionskategorien. Her vandt Topdanmark Livsforsikring nemlig titlen som årets pensionsselskab inden for de kommercielle selskaber. Det skete foran Danica Pension og PFA Pension.

Når det gælder arbejdsmarkedspensionsselskaber, var det Industriens Pension, som løb med hovedprisen. De øvrige nominerede her var Lærernes Pension og Pædagogernes Pension.

Se alle vinderne på pensionsområdet her.

Endelig blev årets læserpris også uddelt ved konferencen. Her blev det Danske Banks øverste chef, Thomas Borgen, som kunne smykke sig med prisen.

Se begrundelsen bag nomineringen af Thomas Borgen, og hvem han slog her.

Konferencen og undersøgelsen bag er en del af rapporten Årets Finansvirksomhed, der udgives af FinansWatch i samarbejde med EY. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat.

Se et preview af rapporten her.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere