FinansWatch

Udlån i stampe for Flex Funding

Udlånsplatformen Flex Funding har ikke så meget gang i låneformidlingen, som selskabets direktør, Henrik Vad, tidligere har hævdet i et interview med dagbladet Børsen.

Henrik Vad, direktør for Flex Funding.

Mandag oplyste direktøren for udlånsplatformen Flex Funding, Henrik Vad, over for dagbladet Børsen at han forventede et udlån på 250 mio. kr. i fjerde kvartal næste år, og at det ville kræve en fordobling af det nuværende nyudlån på 5 mio. kr. om måneden.

Men af Flex Fundings hjemmeside fremgår, at udlånsplatformn frem til april i år kun har formidlet lån for 11,8 mio. kr., eller 2,9 mio. kr. om måneden, mod i gennemsnit 2,8 mio. kr. i månedligt udlån i 2016. Det skriver dagbladet Børsen.

Flex Funding, der er i gang med at hente kapital for at kunne øge markedsføringen, har indtil videre afsluttet to låneauktioner på i alt 810.000 kr. i maj, og har ét lån i udbud på 350.000 kr., men ifølge Henrik Vad handlede kommentaren kun om det forventede udlån i maj, som han mener vil ende på 5 mio. kr.

"Vi budgetterer med at komme op på 100 mio. kr. i udlån i indeværende år, og derudover skal vi op på 240 mio. kr. i alt, som vi forventer at ramme i fjerde kvartal næste år," siger Henrik Vad til dagbladet Børsen. Flex Funding havde ved udgangen af april formidlet samlede nye udlån for i alt 55,2 mio. kr.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs