FinansWatch

Medie: Budkrig om konkursramte Hostrup Have

Ejendommen bag andelsboligforeningen Hostrups Have, der gik konkurs i 2016, er ved at blive solgt og tiltrækker sig stor interesse fra investorer, skriver InsideBusiness.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

Tilbage i december 2016 gik andelsboligforeningen Hostrups Have på Frederiksberg konkurs efter et længere slagsmål med kreditoren Nykredit. Nu er ejendommen ved at blive solgt, og der mangler ikke just bydere, skriver InsideBusiness.

Ifølge mediet er der i den igangværende salgsproces, der styres af mæglerfirmaet Sadolin & Albæk, stor interesse om ejendommen – så stor, at et bud fra ejendomsselskabet Norden og Capital Investment med en britisk investor i ryggen blev afslået, til trods for at buddet lød på 1,6 mia. kr. InsideBusiness nævner, at der blandt de tilbageværende bydere er de to svenske aktører Heimstaden og Akelius.

Selv om Sadolin & Albæk er mægler på salget, er det i sidste ende kurator Søren Aamann Jensen fra advokatfirmaet Kromann Reumert, som er ansvarlig for salget. Han siger til mediet, at man satser på at have en afklaring inden for de næste par måneder:

”Vi forventer, at ejendommen er solgt inden sommerferien. Vi mærker stor interesse for Hostrups Have, og ud over den primære panthaver er der en klar forventning om, at også nogle af de simple kreditorer muligvis kan få dækket noget af det tabte,” udtaler han.

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs