FinansWatch

Nets-rival vil seksdoble overskud i år

Fintechselskabet Clearhouse forventer yderligere fremgang inden for kortindløsning til netbutikker, og det kan føre til en seksdobling af bundlinjen i år. Det skriver Børsen.

Claus Methmann Christensen, adm. direktør og medstifter af Clearhaus.

Det unge århusianske fintechselskab Clearhaus, der er en konkurrent til Nets, forventer at lande et driftsoverskud på 15-30 mio. kr. i år. Det skriver Børsen.

For 21 måneder siden startede århusianske Clearhaus med kortindløsning for netbutikker. Selskabet har i dag mere end 7500 netbutikker som kunder, og forventer at fortsætte udviklingen.

"Den industri, som vi er i, er relativt nem at skalere uden at ansætte voldsomt flere mennesker," fortæller adm. direktør og medstifter af Clearhaus, Claus Methmann Christensen.

Clearhaus, der er direkte konkurrent til en del af Nets, landede sidste år et driftsoverskud (ebita) på 4,6 mio. kr. I år ventes det at lande på 15-30 mio. kr., og dermed kan der blive tale om en seksdobling. Selskabet sidder ifølge , Claus Methmann Christensen på 15-20 pct. af det danske marked og samtidig er til stede i de fleste europæiske lande, der samlet stod for 75 pct. af sidste års omsætning.

Clearhaus lander første overskud

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere