FinansWatch

Svensk mægler vil børsnotere endnu to danske virksomheder i Sverige

Den svenske børsmægler Sedermera præsenterer to nye danske børskandidater i morgen.

Foto: Colourbox

Mange danske virksomheder har potentiale til at blive noteret på en af de svenske vækstbørser Aktietorget eller Nasdaq First North i Stockholm.

Det er vurderingen fra den svenske børsmægler Sedermera, der præsenterer to nye danske børskandidater på et møde i morgen, onsdag.

Det drejer sig om Omnicar, der har udviklet en softwareløsning til bilbranchen, samt Realfiction, som er en pionervirksomhed inden for blandt andet en teknik, som kan skabe hologrammer til brug i markedsføring.

Sedermera har tidligere hjulpet syv danske virksomheder med at hente kapital via det svenske aktiemarked Expres2ion, Initiator Pharma, Ivisys, Oncology Venture, Rhovac, Saniona og Synact Pharma.

På baggrund af erfaringer fra de tidligere noteringer, præsenterer Sedermera de to nye børskandidater for de danske investorer ved et arrangement i Tivoli Hotel & Congress Center i København.

"Når man børsnoterer virksomheder tidligt i virksomhedens udviklingsfase, drives investeringerne ofte i høj grad af tilliden til ledelsens evne til at vækste virksomheden. Her spiller den svenske tradition med hyppige møder, hvor man som investor får lejlighed til at stille spørgsmål til ledelsen, en vigtig rolle. Den tradition vil vi gerne bygge videre på i Danmark," siger Head of Corporate Finance hos Sedermera Andreas Sandgren.

Ved investormødet i København vil repræsentanter for de to virksomheder for første gang præsentere investeringscasen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs