FinansWatch

Dansk fintech-selskab får ny kapital og satser større

Med 24 mio. kr. i nyt kapitalindskud går den to år gamle fintechvirksomhed, Pleo, efter udlandet og større kunder. Det skriver Børsen og Berlingske Business.

Pleos stiftere Jeppe Rindom (t.h.) og Niccolo Perra, da de i 2016 vandt en fintech-pris i Wien for næsen af 3000 andre ansøgere.

Den danske fintech-virksomhed Pleo har hentet et nyt kapitalindskud på 24 mio. kr., og nu vil den to år gamle virksomhed, der har udviklet en løsning, som automatiserer økonomistyring af firmabetalingskort, satse på større kunder og udlandet. Det skriver Børsen og Berlingske Business.

Bag kapitalindskuddet står den svenske venturefond Creandum, der blandt andet har investeret i tech-virksomheder som Spotify, Vivino og Izettle samt virksomheden Founders A/S med Lego-pengetanken Kirkbi, Anders Holck Povlsen og Oticon Fonden i ryggen. Derudover deltager Seedcamp, en investeringsfond med hovedkontor i London, også i indskuddet.

"På sigt kan løsningen henvendes til mange virksomheder og opbygge en stor kundebase. Det gør det utrolig interessant for os. Vi tror, at løsningen kan blive lige så god som vores andre investeringer i f.eks. Spotify og Vivino, og vi har store forhåbninger om, at Pleo kan blive en ledende virksomhed inden for den her niche af fintech," udtaler Johan Brenner, der er ledende partner i Creandum og kommende bestyrelsesmedlem hos Pleo.

Pleo blev stiftet i 2015 af Jeppe Rindom og Niccolo Perra, der begge har været en del af start-up-succesen Tradeshift.

Dansk fintech-virksomhed får millioninvestering: Det er mere værd end bare pengene

Prisvindende iværksætter: Banker forstår ikke, hvad der sker

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere