FinansWatch

Nyt nyhedsbrev om asset management

FinansWatch lancerer nyt engelsk nyhedsbrev om asset management med fokus på de nordiske lande.

FinansWatch sætter nu et særligt fokus på asset management i de nordiske lande, herunder kapitalforvalteres, pensionskassers og pengeinstitutters investeringer i værdipapirer og ejendomme. Det sker med et nyt ugentligt nyhedsbrev på engelsk.

”Det primære journalistiske fokus i nyhedsbrevet er dansk og til dels nordisk kapitalforvaltning, herunder også pensionskassernes forvaltning af deres formuer,” siger FinansWatchs redaktør David Bentow og tilføjer:

”Muligheder og udfordringer i et lavrentemiljø og valg af strategi, når de passive fonde og robotterne rykker ind i branchen, er nogle af spørgsmål, som vi forsøger at finde svar på i artiklerne, hvor vi også vil gå tæt på de mennesker, der arbejder i branchen. Samtidig vil nyhedsbrevet have en overvågningsfunktion og sikre, at læserne er opdateret på de væsentligste nyheder.”

Navnet på nyhedsbrevet er FW Asset Management, og det udkommer hver mandag eftermiddag. Redaktionschef Henrik Tüchsen, Watch Medier, siger:

”Vi forsøger hele tiden at udvikle vores journalistiske tilbud til læserne på Watch Medier, og asset management er et stort nordisk forretningsområde, der fortjener særlig opmærksomhed. Med lanceringen vil vi også cementere FinansWatchs position som omdrejningspunkt for finansstof i Danmark.”

Nyhedsbrevet er det første engelsksprogede nyhedsbrev fra FinansWatch.

”Vi mener dels, at indsigt i den nordiske kapitalforvaltning har interesse for europæiske aktører inden for asset management, dels er engelsk typisk arbejdssproget i branchen.”

Som modtager af FinansWatchs nyhedsbreve vil du automatisk modtage FW Asset Management. Det er gratis at modtage nyhedsbrevet og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Hvis FW Asset Management er interessant for en af dine kolleger, kan vedkommende uforpligtende tilmelde sig her.

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere